ÖZGÜRLÜĞÜN ZİRVEDE OLDUĞU BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ!

ÖZGÜRLÜĞÜN ZİRVEDE OLDUĞU BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ!

Özgürlüğün zirvede olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Haklıyım değil mi?

Bakın özgürlüğün zirve yaptığını bir kere daha nasıl anladık!

‘’ASKERİ GARNİZONDA SAKAL AYRIMCILIĞI!’’

‘’Kardeşinin yemin törenini izlemek için Antalya’dan gelen H.Ş. adlı vatandaş, çember sakallı olduğu gerekçesiyle Mamak muharebe birliğine alınmadı. Top sakallı ve uzun saçlılar başta olmak üzere herkes yemin töreninde askeriyle hasret giderirken H.Ş. kardeşi ile görüştürülmedi…’’

Evet, bu haberi okuyunca, ne kadar çağdaş, ne kadar ilerici, ne kadar medeni ve ne kadar özgür bir ülkede yaşadığını anlıyor insan!

Bir vatandaşımızı, sakal bahane, Müslüman’ca yaşadığı için içeri almıyorlar. Böyle bir rezillik olabilir mi? Sonra bu vatandaşlarımız askerliğini icra ederken, 3,5 şerefsiz terörist tarafından öldürülünce cenazesine gidiyorsunuz ama! Niye? Tabi zoraki!

İnsan bunları görünce düşünüyor. Acaba ilerde daha hangi olaylarla karşılaşacağız diye!

Mesela; ilerde bize yemekte yedirmezler. Yemeğin içine sakalınız düşer boğulursunuz diye.

Bunlar sakallı Müslümanları sokakta bile yürütmezler ilerde. Yere kıl düşer de yerler kirlenir diye. Hatta yere kıl düşürürsen ceza bile verirler.500 bin ytl vs astronomik rakamlarla!

Sonra birde konuşurlar. Millet uzaya çıkıyor, biz bu gericilerin yüzünden yerin dibine çökmeye başladık diye!

Ah benim ilerici böyüklerim!

Siz Müslümanların sakalıyla, başörtüsüyle vs uğraşmasanız da, o güzel vakitlerinizi bilimle geçirseniz şimdi dünyanın en güçlü ülkesi biz olmuştuk!

Ne yapalım kafa yine aynı kafa!

Aslında Kendileri gerici, ancak her olumsuzluğu bize mal ettikleri için gerici de biz oluyoruz. Yobaz da biz oluyoruz.

Oh ne güzel!

İlerlememek için onlar her ‘’halt’’ ı yapsın, sonra da bu gericiler yüzünden ilerleyemiyoruz densin!

Evet, özgürlüğün zirvede olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ama sakın yanlış anlamayın. Bu, özgür bir ülkede yaşıyoruz anlamında değil, özgürlüğü zirveye koymuşlar anca zirveyi ele geçirenler özgürlüğü yaşıyor! Diğerleri ise özgürlüğün kırıntılarını bile alamıyor…

TAMAM,

Haydi; özgür olmak için öp babanın elini…

Selam ve dua ile                                            HaSSaN Alp ArSLaN

  1. gericiler
    Temmuz 6, 2007, 9:21 pm

    arkadaşım sitemde size link verecektim ama hazır banneriniz var mı?

  2. Temmuz 19, 2007, 7:17 pm

    Bence de özgürlüğün zirvesinde bi ülkede yaşıyoruz ki siz bunları yazabiliyor ve eleştirebiliyorsunuz demekki basın özgürlüğü var.Ama avrupa ülkesi fransaya baktığımızda ‘Ermeni Soykırımı Yalan’ diye bi başlık atamıcak kadar basın özgürlüğünden yoksun bi ülke.Sanırım çok şanslıyız…

  3. kefnun
    Temmuz 24, 2007, 8:58 pm

    CANSAY ya sen bu ülkede yaşamıyorsun yada şaka yapıyorsun ve daha kötü bir ihtimal var bizimle dalga geçiyorsun…yok yok bu olamaz sen körsün göremiyosun hiç birşey..
    yazık oysa allah hepimize akıl vermişti…..

  4. şafak
    Ağustos 10, 2007, 3:41 pm

    SELAMÜN ALEYKÜM. TEKRARDAN… BEN ASKERLİĞİMİ YAPMAK İÇİN ERZİNCAN A ACEMİ BİRLİĞİNE GİTTİM. BENİM ASIL YERİM LİSE MEZUNU OLDUĞUM İÇİN ÇAVUŞ TALİMGAHTI. AMA İÇERİYE GİRDİĞİMDE. GİDECEĞİMİZ ACEMİ BİRLİĞİNİ TAYİN EDEN KOMUTANIN SORDUĞU TEK BİR SORU ÜZERİNE ÇAVUŞ TALİMGAHA ALINMADIM. SORUSU NEYDİ BANA? ( NE MEZUNUSUN DEDİ BANA . BENDE: İMAM HATİP LİSESİ DEDİM YÜZÜNÜ AZDIRARAK GEEÇÇÇ. DEDİ. ÖNCE ANLAMADIM TABİ. SORA NORMAL BİRLİKLERE GÖNDERMİŞ BENİ:( BURDAKİ KONU ÖZĞÜRLÜK . ADI ÖZGÜRLÜK BU VATANI İNANIN BANA BİZDEN İYİ KORUMAK İSTEYEN OLAMAZ. YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU LAFIM. ARTIK ESKİ SÖYLEMİ BEN KULLANAMAYACAĞIM TÜRKİYE HAKKINDA ODA: MÜSLÜMAN BİR ÜLKE. ARTIK UZAK KALDIK ÜLKE OLARAK BOZDULAR BU SIFATIMIZI BİZLER ENGEL OLAMADIK OLMAK İSTEYENİNDE CEZASINI VERDİLER VE VERİYOLARDA NEREYE KADAR?????? BİR DUR DİYEN ÇIKMAYACAKMI????

  5. seher
    Ağustos 15, 2007, 4:17 pm

    yazık bu bilinçsizce davranan insanlara çok acıyorum özgürlükten bahsediyolar hani nerde medeniyet adı altında ayrımcılık ha ii öyle olsun bakalım ama nereye kadar. gerçek bi din olan islam dinini herkes yaşasa
    böle şeyler olurmu biizm dinimizde ayrımcılık yok ama bizim müslüman dediğimiz nufus cüzdanlarında islam yazan insanlar kendi öz kardeşlerine neler yapıyolar yabancı ülkeden bi insan gelse onlara nasıl davranacaklarını şaşırırlar neyse ya insanoğlu nakör vede hain onlar bildiklerini okusunlar bizde kendi bildiğimizi tabi özgürlüğümüze mudahele etmezlerse!!!!

  6. özgür
    Ağustos 15, 2007, 6:31 pm

    ESSELAMUN ALEYKÜM BENIM VE BENIM GIBI OLAN INSANLARIN DAVASI BU BU NASIL BIR ÖZGÜRLÜK ANLAYISIDIR KI IMANLI INSANLARI ASKERE ALACAKSINIZ ONLARI TERORISTLERIN ÖNÜNE YEM OLARAK ATIP ÖLDÜRTECEKSINIZ VE BIRDE KALKIP SEHIT OLDU VATAN ICIN VATAN SAGOLSUN DIYCEKSINIZ TAMAM VATAN SAGOLSUNDA BU INSANLAR SAG IKEN NEDEN DEGER VERMIYORSUNUZ VERMEZLER ADAMLAR BAKIYORLAR BIRAZ ISLAMI GÖRÜNÜM VAR ADAMDA HADI LAN SIZI GERICILER IRTICACILAR DIYE ÜSTÜNE BIRDE DAYAK ATARLAR VAY BENIM MEHMEDIME VAY BENIM CANIM SEHIDIME SANA VERILEN DEGER BUMU OLACAKTI NE YAZIK BAKIN SEHIT ANALARININ NERDEYSE HEPISININ BASI KAPALI EEEEEEE OZAMAN KIME KARSI BU KIN VE NEFRET ALMAYIN O GERICI DEDIGINIZ INSANLARI ASKERE BAKAYIM NE OLACAK NE MI OLUR NELER OLMAZ KI KIM GIDECEK SAVASA NERDEN BULACAKLAR IMAN DOLU YÜREKLERI GERIDE KALAN BIR AVUC PASALAR KORKUDAN ALIN SIZE ISTEDIGINIZ TOPRAK DERLER VE YAVAS YAVAS VATANI SATMAYA BASLARLAR AMA BAKIN BIRAZ INSAFLI OLALIM ÖZGÜRLÜK YOK DEMIYELIM TÜRKIYEDE VAR AMA KIME VAR BILIYORMUSUNUZ SORSALAR KI SEN NAMAZ KILIYORMUSUN CEVAPTA HAYIR OLSA DESELERKI ALLAHA INANIYORMUSUN CEVAPTA YOK BEN TANRIYA INANIYORUM VE BENIM SISTEMIM LAIK CUMHURIYETIR BAK BAKALIM NASIL ÖZGÜRSÜNÜZ AMA SAKIN ALLAHTAN KURANDAN BAHS ETMEYIN YOKSA SIZDE GERICI IRTICACI SERIATCI OLURSUNUZ HATA BAZILARINA GÖRE SERIATCI OLMAK PKK OLMAKTAN DAHADA TEHLIKELIDIR ISTE SIZE TÜRKIYEDEKI ÖZGÜRLÜK TABLOSU AMA YINEDE INANALAR SERIATAN VAZGECMESIN ALLAH BÜYÜKTÜR BIRGÜN ONLARDA FIRAVUN GIBI IMAN EDECEKLER ISTE OZAMAN ONLAR ICIN COK GEC OLACAK

  7. özgür
    Ağustos 20, 2007, 11:00 am

    Selam size aydınlık ülkemin ışıl ışıl parlayan, ilerici Kadınları.
    Oğullarının kumar borçlarını ödeyebilmek için mücevherlerini satan fedakâr analar. Kızlarının namusunu tekrar tekrar yamamak için doktorlara avuç dolusu para akıtan cesur ve eşit kadınlar, selam size.
    Laik kocalarının uçkurunu, metresinin cep telefonundan gören, ama huzuru bozulmasın(!)diye yalayıp yutan modern kadınlar, selam size.
    Siz ki, biz yobazların karılarına hep acımış, bizleri zavallı ve hakir görmüşsünüzdür. Oysa biz gerici, yobaz ve mutlu bir yaşam sürerken,
    siz kendi yarattığınız pembe dizi tadındaki kayıp yaşamlarınızın içinde çırpınıyorsunuz.
    Kadın haklarını biz 1400 sene önce kazandık ve hayata geçirdik.
    Siz hala mücadelesini veriyorsunuz. Erkekler neden aldatır diye kitaplar yazıyorsunuz. Tartışma programlarında da işin içinden çıkamayıp, stres, ruhsal çöküntü falan diye bağlamaya çalışıyorsunuz.
    Yazık Size zavallılar.
    Göremediğiniz kocalarınızın imansızlığı!
    Oysa biz gericiler zinadan kaçınan kocalarımızla mutluyuz.
    Siz çağdaş kadınlar modern bikinilerinizle haram gözlere sergilediğiniz vücutlarınıza,
    Yine bir ilerici tarafından saldırıldığında, bu ne yobazlık diye bağırıyorsunuz.
    Oysa biz dinciler haşemalarımızın içinde mutluyuz.
    Gece âlemlerinde, dekoltenizden fırlayan Silikonlarınızla, beyninizi boşverip, sadece bedeninize odaklı flaşlara poz veriyorsunuz.
    Oysa biz bebeklerimizi emzirmek için Allah‘ın bize verdiği göğüslerimizi gizlemekten onurluyuz. İlgisizlikten uyuşturucuya bağımlı olmuş, tuvalet köşelerinde altın vuruş kurbanı çocuklarınızın hesabını vereceğiniz gün, elbette gelecektir.
    Oysa biz Kuran’a bağımlı çocuklarımızla mutluyuz.
    Acınası hallerden sıyrılın. Artık gerçeği görün. HUZUR İSLAMDA!

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın